Tuinonderhoud op alle schalen bij
Hoveniersbedrijf de Haan

Groen waarin wordt geleefd, heeft onderhoud nodig. Dat geldt zowel voor particuliere tuinen als voor bedrijfstuinen en grotere groene ruimtes. Hoveniersbedrijf Boomkwekerij de Haan uit Drachten pakt dit werk op alle schalen aan.

 Tuinen van particulieren

Voor particulieren doen wij eenmalig werk, maar verrichten we ook terugkerende klussen. Denk dan aan het winterklaar maken van de tuin, snoeibeurten of het knippen van de haag.

Ook bieden wij het onderhoudscontract. U betaalt dan een jaarlijkse bijdrage en wij verzorgen uw tuinonderhoud. Uiteraard kunt u ook dan nog werkzaamheden zelf doen.

Wilt u meer weten?

Neem contact op

 Bedrijfstuinen

Als onderneming heeft u geen tijd voor tuinonderhoud. Maar de eerste indruk die uw bezoeker van u heeft, moet wel goed zijn. Hoveniersbedrijf Boomkwekerij de Haan biedt een onderhoudscontract. Wij komen regelmatig bij u langs, en u kunt zich richten op uw bedrijf.

Meer weten?

Neem contact op

 Grootschalig groen

Als gemeente of instelling maakt u gemakkelijk gebruik van de diensten van Hoveniersbedrijf Boomkwekerij de Haan. In de hele regio Drachten, Leeuwarden en Heerenveen verrichten we met machines de werkzaamheden op grotere schaal.

Vraag een offerte aan

Hoveniersbedrijf Boomkwekerij de Haan
Oudeweg 162a
9201 ER DrachtenKvK
01005622

Openingstijden

Maandag 08:00 - 17:30

Dinsdag 08:00 - 17:30

Woensdag 08:00 - 17:30

Donderdag 08:00 - 17:30

Vrijdag 08:00 - 17:30

Zaterdag Gesloten

Zondag Gesloten

Tijdens het plantseizoen zijn wij op zaterdagen geopend van 8:00 tot 12:00 uur.