Welke diensten levert Hoveniersbedrijf de Haan uit Drachten?

Wij hebben 7 werknemers, elk met zijn eigen expertise. Samen beantwoorden we aan de vraag van bedrijven, gemeentes en particulieren in de regio. In onze boomkwekerij kweken wij mooie bomen en struiken die uitstekend gedijen in Friesland en omstreken. Boomverzorging en onderhoud verrichten wij ook. Op alle schalen.

 Ontwerp van tuin of bedrijfstuin

Een tuinontwerp is een plan waarbij met talloze factoren rekening wordt gehouden. We zoeken naar een middenweg tussen schoonheid en functionaliteit. Drainage, kindvriendelijkheid, plantensoorten en locatie van zitplekken komen bijvoorbeeld aan bod.

Leg uw vraag aan ons voor

Aanleg van groen voor particulier, bedrijf of gemeente

Aanleg van tuinen en parken gaat altijd op de meest praktische volgorde. Je begint met drainage, dan volgt de bestrating, dan de bouwwerken en ten slotte de planten. Deze structuur stelt ons telkens weer in staat een uitstekend product op te leveren waar u met volle teugen van geniet.

Vraag een offerte aan

 Renovatie van uw buitenruimte

Er is iets verzakt. Beplantingen zijn in de loop der jaren uit de kluiten gewassen, de tuin verdient een make over. Er zijn talloze redenen om een tuinrenovatie aan te vragen. Hoveniersbedrijf Boomkwekerij de Haan uit Drachten heeft hier veel ervaring mee. We verwijderen of repareren de nodige elementen en plaatsen er waar nodig iets moois voor terug.

Vraag meer informatie aan

Hoveniersbedrijf Boomkwekerij de Haan
Oudeweg 162a
9201 ER DrachtenKvK
01005622

Openingstijden

Maandag 08:00 - 17:30

Dinsdag 08:00 - 17:30

Woensdag 08:00 - 17:30

Donderdag 08:00 - 17:30

Vrijdag 08:00 - 17:30

Zaterdag Gesloten

Zondag Gesloten

Tijdens het plantseizoen zijn wij op zaterdagen geopend van 8:00 tot 12:00 uur.